Huurgids

Opzeggen

Bij verhuizing moet je de huur van je huidige woonruimte opzeggen. Dat kan iedere dag van de maand. Je opzegtermijn is minimaal één kalendermaand en maximaal drie kalendermaanden. Zeg je op na de eerste van de maand (bijvoorbeeld 2 februari), dan eindigt je huurovereenkomst op de laatste dag van de daaropvolgende maand (31 maart).

Je huur opzeggen

In je laatste huurmaand komt de beheerder langs voor een (voor)inspectie van de staat van je woonruimte. Is het nodig, dan maakt hij afspraken met je om bepaalde dingen nog te repareren of op te lossen. Tijdens dit bezoek maak je ook een afspraak voor de eindinspectie en oplevering. Je woonruimte lever je leeg op, in nette staat en bezemschoon. Het is belangrijk dat alles bij de eindinspectie in orde is, anders wordt dit verrekend met je borg.

Eindafrekening

Binnen een maand na het einde van je huurovereenkomst ontvang je de eindafrekening. Hierin staat het geldbedrag dat je nog terugkrijgt of dat je nog verschuldigd bent. Variabele servicekosten worden mogelijk pas aan het einde van het kalenderjaar verrekend.

De automatische incasso van de huur stopt automatisch bij het beëindigen van de huurovereenkomst.

Vragen?

Stuur een mail naar info@campusgroningen.com

Direct inschrijven

De mooiste kamers en het meest recente aanbod ontvangen? Schrijf je nu in!

Wil je ons volgen?